Állapotfelmérés és vizsgálatok

A független, professzionális állapotfelmérés és vizsgálatok kiemelkedően fontosak, ha arról meggyőződni, hogy mennyire van jó állapotban, vagy esetleg milyen fokú a negatív irányú elváltozás a szervezetében, akkor jó helyen jár.

Miért jó, mire való a testösszetétel állapotfelmérés az életmód változtatásban?

A testösszetétel a teljes testre valamint az egyes végtagokra és a törzsre külön-külön is meghatározható fehérje, zsír, ásványianyag és víz mennyiségét és arányait jelenti.

Az életmódot meghatározó táplálkozás és mozgás a testösszetételt is jelentősen befolyásolja, ezért az életmód változtatás minden esetben a testösszetétel változását eredményezi.

A táplálkozás és mozgás változtatásakor minden esetben az a fő kérdés, hogy a változások az adott személyre vonatkozó ún. ideális testösszetétel, tehát az egészség irányába vagy azzal ellentétesen hatnak.

Tudományosan bizonyított, hogy az emberi test összetételét a bioelektromos ellenállás mérésével (bioelectrical impedance analysis) meg lehet határozni. Ennek köszönhetően ma már bárki számára elérhető az egyszerű, gyors, fájdalommentes testösszetétel állapotfelmérés.

Testösszetétel állapotfelmérés összehasonlítása

testösszetétel vizsgálatok és állapotfelmérés

*Nálunk az állapotfelmérés mellé ajánlást is kap, hogy életmódjában hol változtasson a kimagaslóan jó eredmény elérése érdekében!

Miért jó, mire való a szívvizsgálat és állapotfelmérés az életmód változtatásban?

Gyakran nem tudják az emberek, melyik területek lennének legalkalmasabbak arra, hogy reális képet kapjanak egészségi helyzetükről. Ez érthető, hiszen manapság számtalan állapotfelmérés, vizsgálat áll rendelkezésre. Hiteles viszont már jóval kevesebb.

Ügyfeleink 80% visszatérő, mert megtapasztalták az állapotfelmérés és vizsgálatok precizitását, valamint azt is, hogy mind egészségi állapotukról, mind pedig annak változásáról fontos, klinikailag pontos és megbízható kép tárul eléjük, melyre bármikor támaszkodhatnak a későbbiek során.

E különleges szívvizsgálat során, olyan területen kínálunk fel lehetőséget, melyen az ügyfelek megbizonyosodhatnak arról, hogy a szívre nehezedő összes külső és belső hatás, inger következtében, mennyire leterhelt az egyik legfontosabb szervük. Túlterhelés esetén a stressz szint tartósan emelkedett volta, a tünetek megjelenése előtt, időben jelzi a változtatás szükségszerűségét.

Professzionális, fájdalommentes, non-invazív állapotfelmérés és vizsgálatok, melyek a használt, illetve választott programtól, módszertől független, hiteles, pontos kontrollt biztosítanak. Preventív jellegű elvégzésük, legalább évente ajánlott.

Szívvizsgálatok összehasonlítása

szivvizsgalatok és állapotfelmérés

*Nálunk az állapotfelmérés mellé ajánlást is kap, hogy életmódjában hol változtasson a kimagaslóan jó eredmény elérése érdekében!

Share This