VICARDIO szívvizsgálat

VICARDIO

Testünk egyik legfontosabb szervének egyedülálló, új dimenzióban történő 2 perces, fájdalommentes, non-invazív vizsgálata a különleges, korszerű, VICARDIO orvostechnikai készülékkel. A szívizom állapotának, az ingerületvezetés adatainak, a vizsgált személy stresszterhelésének intenzitásában beállt kedvezőtlen változások, már a tünetmentes időszakban kimutathatóak. A korai felismeréssel, az ennek megfelelő helyes életmód változtatással a szív- és érrendszeri, továbbá más betegségek java része megelőzhető. A színes, látványos, 3 dimenziós elektro kardio portré (ECP) a legkisebb elváltozásra is rávilágít. A vizsgálat preventív, egészségmegőrző szerepe kiemelten fontos. Elvégzése, legalább évente ajánlott.

Szívstressz mérés és értékelés

 

Screen Shot 2014-11-02 at 12.07.44

A szolgáltatás alapját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem által is minősített, EKG elven működő eszközzel végzett fájdalmatlan, gyors mérés képezi.  A vizsgálat része a mért eredmények számítógépes kiértékelése.

Mire jó, mire való a VICARDIO?

A módszer nemcsak a szív- és keringési rendszer rendellenességei, de más megbetegedések (pl. diabétesz, neurohormonális zavarok, pszichés eredetű megbetegedések, …) igen korai stádiumában történő szűrésére is alkalmas. Lehetővé teszi a különféle eltérések felismerését, melyek a szív komoly megbetegedésekor lépnek fel, vagy azt előzik meg. Lehetővé válik a szív elektromos ingerületvezetése elváltozásainak korai felismerése. A mérés figyelmeztet a jelentős elváltozásokra is.

Adott esetben, folyamatosan figyelemmel kísérhető a szív akut és a már régebb óta fennálló megbetegedése, valamint a javulás, felépülés folyamata. Indokolt esetben további, szakorvosi vizsgálatok szükségességére felhívjuk a figyelmet.

Prevenció: Évente egy alkalommal a vizsgálat elvégzése javasolt.

Versenysportolók, élsportolók, menedzserek, kemény fizikai munkát végzők, magas stresszterhelésnek -, magas rizikófaktornak kitett egyének esetében évente több kontroll is javasolt.

A szolgáltatás tartalma és díja

VICARDIO professzionális készülékkel történő vizsgálat. Kb. 30 perces személyes kiértékelés, konzultáció. Emailen elküldött eredménylapok, melyet ügyfeleink továbbítani tudnak háziorvosuknak, ill. szakorvosuknak. Szükség esetén erre külön felhívjuk figyelmüket. Az eredmények alapján – figyelembe véve ügyfelünk célját, jelenlegi helyzetét – amennyiben az szükséges, javaslatot teszünk az életmódban, táplálkozásban történő konkrét változtatásokra, melyek kedvező hatással lehetnek a szív- és érrendszerre, az általános jó közérzet további javulására. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az általunk javasolt programot, annak teljes időtartama alatt végig kontrolláljuk, amíg ügyfelünk a közösen meghatározott, kívánt célt el nem éri.

Díja: 12.000,-Ft

Az 1 éven belüli visszamérések, kontroll mérések díja: 6.000,-Ft/alkalom.

VIP ügyfeleinknek a visszaméréseket díjtalanul biztosítjuk. Ennek feltételeiről kérjük érdeklődjenek személyesen!

Bejelentkezés Viport profi szívvizsgálat és állapotfelmérésre

Share This