VIPORT szívvizsgálat

VIPORT

A szív-és érrendszeri veszélyek idejekorán felismerhetővé válnak a mérések eredményének ismeretében. A 3 dimenziós, színes elektro kardio portrén (ECP) és a stressz értéken kívül, azonnali értékelés látható a szív ritmusos, vagy aritmikus működéséről, továbbá ingerületvezetési adatok egy részét is láthatjuk. A VIPORT, gyorsan, könnyen kezelhető kézi, orvosi műszer, melyet akár Ön is tud önállóan használni. (24 órás megfigyeléshez bérbe is vehető.)

VIPORT alkalmazása

Kicsiny méretéből, egyszerű és gyors kezelhetőségéből fakadóan, kiváló az azonnali és többszöri kontrollra, akár edzések, tréningek közben is. Miután egy kis kézitáskában elfér, olyan embereknél, akiknek csak néha-néha vannak szokatlan tünetei, jó lehetőséget biztosít egy 24 órás megfigyelésre is. A készülék 20 adatot képes tárolni. A normál paraméterektől eltérő mérési eredmények esetén, javasolt a komolyabb, VICARDIO készülékkel történő, alaposabb vizsgálat.

A szolgáltatás tartalma, díja

VIPORT készülékkel történő mérés. Kb. 20 perces személyes kiértékelés, konzultáció. Szükség esetén javaslat a komolyabb vizsgálatra, illetve a háziorvossal, szakorvossal történő konzultációra. Az eredmények alapján – figyelembe véve ügyfelünk célját, jelenlegi helyzetét – amennyiben az szükséges, javaslatot teszünk az életmódban, táplálkozásban történő konkrét változtatásokra, melyek kedvező hatással lehetnek a szív- és érrendszerre, az általános jó közérzet további javulására.

Díja: 3.000,-Ft

Az 1 éven belüli visszamérések, kontroll mérések díja: 2.000,-Ft/alkalom.

VIP ügyfeleinknek a visszaméréseket díjtalanul biztosítjuk. Ennek feltételeiről kérjük érdeklődjenek személyesen!

Bejelentkezés Viport egyszerű szívvizsgálat és állapotfelmérésre

 

Share This